💸 7 gierige date verhalen die je geloof in de liefde verzieken 💸

Heb je geen date gehad op Valentijnsdag? Wees dan niet getreurd, want het kan altijd erger! We vroegen jullie op Instagram naar jullie meest gierige date verhalen. De 7 meest gierige dates hebben we voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy 😘

1. Ik mocht van hem alles uitzoeken bij de McDonalds wat ik wilde.

Maar wel met een limiet van 5 euro…

2. Ik kreeg na een one night stand een tikkie voor condooms en glijmiddel!

3. We gingen als eerste date samen uit eten.

Eerste bestelde hij twee grote hoofdgerechten. Daar nam hij nog geen 3 happen van. Vervolgens vroeg hij de ober om een doggybag. Bij het afrekenen keek hij mij aan en vroeg me of ik als “een echte gentleman” wel zou betalen. Ik heb betaald, maar er is geen tweede date gekomen.

4. De eerste keer dat we samen bij mij thuis waren vroeg hij of hij bij mij zijn was kon doen.

Hij is student. Hij komt nog steeds twee keer per week langs voor een beurt. En dan bedoel ik niet alleen de was 😉

5. Mijn gierige koffie date nam zijn eigen koffie mee naar Starbucks.

6. Hij zei op Grindr dat hij wel kon hosten.

Hij loog zeker niet, maar hij had het blijkbaar wel over het busje op zijn ouders parkeerplaats. Achteraf was het een hele gezellige nacht. We gaan deze zomer samen op road trip ❤️

7. Een gierige fooi

Hij stelde voor om de rekening te delen. Dat vind ik natuurlijk geen probleem. Maar toen die moest komen, ging hij ff naar buiten om te roken. Dus ik betaal de rekening. Toen zei hij dat hij de fooi wel op zich zou nemen. HIJ LEGDE 20 CENT OP TAFEL! Ik heb er uit medelijden een tientje bij gelegd.

Leave a comment