Shopping Cart 0 items - €0,00 0
Shopping Cart 0 items - €0,00 0
MEIJT keer MIJ?

MEIJT.: PROMOTIES EN SAMENWERKINGEN

In de afgelopen 5 jaar is MEIJT. ontzettend gegroeid en hebben wij ons ontwikkeld als sterk queer brand binnen Nederland en Belgie. Met onze socials hebben we een enorm bereik binnen onze community en iedereen die zich hiermee verbonden voelt.

Wat kan MEIJT. voor jou betekenen?

Naast het organiseren van eigen events en promoties, staat MEIJT. altijd open voor leuke ideeën, partnerships en promotionele samenwerkingen. Zo kunnen wij promotie verzorgen via onze socials voor events en brands. We staan altijd open voor overleg om gezamenlijk tot een mooie samenwerking te komen.

Ook voor non-profitorganisaties, kleine ondernemers, en campagnes zonder winstoogmerk hebben we samenwerkingsmogelijkheden.

Wat kan MEIJT. voor jou betekenen?

De opties die we kunnen bieden voor organisaties zijn:
  • Adverteren op onze website.
  • Promotionele activiteiten via een post op Instragram.
  • Promotionele activiteiten via een post op Facebook.
  • Promotionele activiteiten via een gepersonaliseerde ‘quote + logvermelding’ op Instragram en/of op Facebook.
  • Promotionele activiteiten via een post op de Instragram story’s incl. een swipe up naar een gewenste pagina / ticketlink.
  • Promotionele activiteiten via een combinatie post op Instragram op zowel de pagina als in de story incl. een swipe up naar een gewenste pagina / ticketlink.
  • Promotionele activiteiten via een take-over van de instagramstory’s van onze socials voor een bepaalde gewenste periode.
  • Videocontent (zowel delen als creëren, zowel plaatsing op socials als op Youtube).

Heb je interesse hebben in een samenwerking of promotie? Neem dan contact met ons op middels het onderstaande formulier of stuur een e-mail naar martijn@meijt.nl.

MEIJT X Easytoys

Voorbeeld van een gepersonaliseerde quote in
samenwerking met Easytoys.

    [wpgdprc "Check dit vinkje aan om akkoord te gaan met het privacybeleid op meijt.nl/privacy."]