Shopping Cart 0 items - €0,00 0
Shopping Cart 0 items - €0,00 0

Wat ooit begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een vrolijke onderneming. “We wilden onze vrienden en bekenden laten lachen. Via MEIJT. willen we de grappige, leuke en shockerende aspecten van de gayscene naar voren brengen.”

In januari 2017 hadden mijn goede vriend Michael en ik het idee een gay-quote pagina te maken. Over de naam hoefden ze niet lang na te denken. In de gay community is het woord ‘meid’ niet meer weg te denken. “Als jongen in de gay scene word je vaak met ‘meid’ aangesproken. Vooral als koosnaam, zo van: MEIJT. wat zit je haar leuk.” Dat het bedrijf MEIJT. zou heten was meteen duidelijk.

Enkele jaren later zijn we uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken in de gayscene van Nederland, België, en zelfs ver daarbuiten. Met duizenden volgers op onze socials, eigen evenementen, feesten, acties, video’s, promoties, een webshop en Gayducation is MEIJT. een gevestigd begrip geworden.

Op deze website tref je alle informatie aan. Heb je toch nog een vraag, heb je een tip voor ons of wil je meer informatie? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Love,

Namens team MEIJT.

Missie en visie

Voor de SERIEUZE.MEIJT.: MEIJT. is een platform voor en door de LHBTIQ+ community en iedereen die zich hiertoe aangetrokken of verbonden voelt. Met inside humor en quotes die op of over het randje zijn spreekt MEIJT. een veelal jonge en diverse doelgroep aan. Maar MEIJT. is meer. MEIJT. wil ook teruggeven en content aanbieden die voor de LHBTIQ+ community interessant is, zonder bang te zijn voor “moeilijke” onderwerpen. Wij geven in onze evenementen en in onze online content ook een podium aan kunst, cultuur en educatieve uitingen, met oog voor entertainment en plezier. Hiervoor vragen wij regelmatig mensen met diverse achtergronden om hun unieke licht te schijnen op alles wat onze community bezig houdt.

MEIJT. is divers en bestaat onder andere uit – HET.GROTE.MEIJT.FEEST! – HET.GROTE.MEIJT.FESTIVAL. – MEIJT.COLUMNS. – MEIJT.NIEUWS. – Gayducation – Rimsalabim – Gayjavu – en de MEIJT.TV. programma’s “In gesprek met …….” en “Manjuice”.