🫖 MUNTTHEE MEIDEN – De Webserie 🫖

Muntthee meiden is een korte webserie van 6 afleveringen voor en door de queer community en iedereen die zich hiermee verbonden voelt. Muntthee Meiden is geschreven door cabaretier Gavin Reijnders en geproduceerd door queerplatform MEIJT. In deze serie volg je drie queer vrienden die iedere zondagmiddag samen komen voor een kopje muntthee. Samen komen ze erachter dat ze alle drie totaal verschillende ervaringen hebben in de maatschappij en de gemeenschap om hen heen. Iedere aflevering is gecenteerd rond een ander onderwerp dat speelt in de queer community. 

De drie hoofdrollen worden vertolkt door Gavin Reijnders, Benita Bocoum en Diego González Clark. 

Productie: @meijt 

Producenten: @met.zonder.handen @_gerard.gerard_

Regie: @yentlvlachos 

Acteurs: @gaaf_in @benitabocoum @diegogonzalezclark 

Camera: @esli.schanschort @johanverhoeven 

Geluid: @riesderks / Floris van Weijden

Gaffer: @bramaarts1993 

Montage: @avecpascal 

Colourgrading: @finnschouten 

Assistent Producent: @ruben.deronde 

Productie assistent: @lisalieke_

Visagie: @glamfromthedam 

Styling: @grjkamphorst 

Runner: @semgeelenvisuals 

De serie Muntthee Meiden wordt mede mogelijk gemaakt door: @meijt @mantotman_nl @fritzkola @stichting_pann @misterjock.official @prideamsterdam @afk020 @clubchurch @spraakuhloos @artificial.joy @barblend_ @blend_xl @brug34_amsterdam @cafemontmartre @anniealcohol @michaeldevos_

Wij willen onze partners en sponsors onwijs bedanken voor hun (financiële)bijdragen en hulp. Zonder jullie hadden we dit project niet kunnen maken! <3

Leave a comment