🧍🏻 TWINKIE. & TWUNKIE. 🧍🏾‍♂️Deel 2 : ‘KERST’

Het wordt Twunkie wat te heet onder zijn voeten. Het is zijn familie opgevallen dat hij regelmatig ‘s avonds het huis uit is. Na een vragenvuur thuis vlucht hij naar buiten. Omdat hij nergens heen kan, belt hij Twinkie. Voordat hij het weet, belandt hij midden in een warm gay kerstbad. Is dit het begin van een vriendschap? 💖

Hoe denk jij dat dit gaat aflopen? Laat het ons weten in de comments onder dit bericht!

Deel 3 verschijnt op vrijdag 28 januari online.

‘Twinkie en Twunkie zijn twee queers die allerlei avonturen en ervaring opdoen in- en rondom de queerscene. Van daten tot sex, van relatieproblemen tot soa’s, van familie tot uitgaan en van vrienden tot verdriet.’

Naar het idee van @met.zonder.handen
Ontwikkeld, geanimeerd en gemaakt door @rubenkoops voor @meijt 👬

Leave a comment