πŸ’– GENERATIEKLOOF πŸ’–

Aflevering 1, de kerstspecial van Generatiekloof is te zien op MEIJT. vanaf 24 december 2021! πŸŽ„

β€˜Generatiekloof’ is een door MEIJT. gemaakte vierdelige serie waarin drag queen Victoria False samen met haar twee vrienden Peter en Roef in gesprek gaan met presentatoren Beer Swildens en Martijn van Veen. In de eerste aflevering zal Victoria terzijde worden gestaan door haar drag queen bestie Dusty Gersanowiz.

In een ongedwongen sfeer, maar wel met hun eigen temperamentvolle karakters, zullen Victoria en Dusty het gesprek aangaan met de MEIJT.-presentatoren over de LHBTI+gemeenschap.

Hoe kijken oudere LHBTI+ers naar de jongere generaties regenboogfamilieleden en vice versa? Welke verschillen zijn er tussen toen en nu, en welke overeenkomsten? Hoe staat het met de tolerantie in dit land, zowel binnen als buiten de gemeenschap? En is er genoeg begrip van jong naar oud en van oud naar jong? Hoe ging men vroeger uit, en waar ontmoette men elkaar? En hoe is dat nu, in deze online maatschappij? Kunnen we iets leren van onze regenbooggeschiedenis en kunnen we toekomst door een roze bril bezien of zijn er ook zorgen?

Vier afleveringen waarin oudere en jongere LHBTI+generaties elkaar bevragen, met elkaar in discussie gaan en vooral ook heel veel plezier maken.

Afleveringen 2, 3 en 4 zijn te zien op 14-, 21-, en 28 januari 2022 op MEIJT., MEIJT.TV. en op Gaykrant.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Gaykrant! πŸ’–

Leave a comment