In de Kast met Kerst ๐ŸŒˆ๐ŸŽค

Jasha Eliane (21) en Gavin Reijnders (24) gaan niet terug de kast in deze kerst. In het nummer โ€˜In de kast met kerstโ€™ pleiten de twee artiesten voor een kerstfeest waar ze compleet zichzelf kunnen zijn. โ€œHoe leuk de feestdagen ook zijn, voor veel mensen in de regenboogcommunity is het ook een moeilijke tijd die best eenzaam kan zijn,โ€ zegt zangeres Jasha. โ€œWe wilden een leuk kerstnummer schrijven die queer jongeren aanmoedigt om met de feestdagen zichzelf te zijn,โ€ legt cabaretier Gavin Reijnders uit.

โ€œDit jaar loop ik want in want in openbaar, samen met jou, samen met elkaar.โ€

Met het kerstnummer over het superactuele onderwerp willen Jasha en Gavin LGBTQ+-jongeren helpen tijdens de feestdagen. De twee brachten al eerder apart van elkaar muziek uit rond dit thema. Zo schreef Gavin het liedje โ€˜Romantiek is voor de heteroโ€™sโ€™, en kwam Jasha met een liefdesliedje voor haar toekomstige vrouw: โ€˜MIJN VROUWโ€™. Na het uitbrengen van eigen muziek ontvingen de twee regelmatig berichten van jongeren die steun vonden in hun muziek. Daarom wilden de twee deze kerst een nummer maken die ze een extra boost zouden geven. Het nummer is nรบ te beluisteren op alle platformen.

Leave a comment