💖 MEIJT.TALK #1: LA.VENENO. @OUTTV 💖

Bekijk nu de eerste aflevering van MEIJT.TALK. In deze aflevering bespreken Martijn en Solange de hitserie ‘La Veneno’. 

Zet al je plannen in de koelkast, want we hebben weer een nieuw serietip voor je. Veneno, door het Amerikaanse tijdschrift The New Yorker uitgeroepen tot ‘beste serie van 2020’, is namelijk vanaf nu te zien op OUTtv Pro en vanaf maandag 6 december 2021 elke maandag avond om 22:00 op OUTtv! 

De Spaanse serie Veneno over het leven van Cristina ‘Le Veneno’ Ortiz is internationaal al een enorme hit. Nu is het de beurt om Europa te veroveren.

Je kan nu alle afleveringen van La Veneno bingen op OUTtv Pro, de streaming service van OUTtv waar je de beste LHBTI+ films, series, documentaires en OUT originals kunt kijken vanaf 5 euro per maand. Ga naar www.out.tv en meld je nu aan of kijk elke maandag avond om tien uur op OUTtv naar een nieuwe aflevering van La Veneno. 

Bekijk de video op onze social media!

Producenten: @meijt & @outtv_eu

Presentatie: @met.zonder.handen & @theamazonsolange

Productie: @danielvandersande.official en @gabigonzalez 

Drinks: @fritzkola_nl 

In opdracht van @outtv_eu & @ianvanderputten

#meijttalk 

Leave a comment