MIS.GEEN.MOMENT: DE.ROZE.KALENDER.VAN.MEIJT!

De Roze Kalender van MEIJT. – Ken je dat gevoel? Je kruipt aan het einde van de dag nietsvermoedend tussen de lakens. Zoals elke dag check je voor het slapen gaan nog eens jouw Instagram feed. Dan zie je het pas: het was vandaag World Underwear Day! Terwijl jij de hele dag in oude vodden hebt rondgelopen, hebben jouw vrienden van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun mooiste onderkleding aan de wereld te tonen. Wat een gemiste kans!

Toegegeven, dit is wat vergezocht. Toch zal je opkijken wat een bijzondere dagen je allemaal mist! Daarom heeft MEIJT. voor jou alle seksueel-positieve gelegenheden gebundeld in de Roze Kalender van MEIJT. Gelegenheden zoals No Pants Day, Kissing Day, Handjob Day, en nog veel meer! Daarnaast komen ook alle LHBTI-dagen aan bod. Dagen zoals International Transgender Day of Visibility, Roze Maandag, Trans Parent Day en Celebrate Bisexuality Day.

Dit en nog veel meer vind je in de Roze Kalender van MEJT! Dit is een web-based applicatie die je kan synchroniseren met de kalender op je computer of telefoon! Klik op de knop hieronder om de Roze Kalender automatisch te koppelen. Lukt het niet? Dan kan jouw browser waarschijnlijk jouw agenda niet vinden. Je kan de Roze Kalender ook handmatig koppelen. Klik hiervoor op één van deze links om te lezen hoe je de Roze Kalender handmatig koppelt aan Google Calendar of iCalendar.

Koppel handmatig de Roze Kalender in 3 eenvoudige stappen:

Leave a comment