3 stappen om de Roze Kalender te synchroniseren met iPhone

De roze kalender is een web-based applicatie van MEIJT. Deze zet alle bijzondere LHBTI-gerelateerde data van het jaar voor jou op een rijtje. Hierdoor zal je nooit meer een roze feestdag hoeven missen. Super handig dus! Vooral omdat je deze applicatie kan verbinden met apps van Google en Apple. Wil jij alle data van de Roze Kalender in de agenda van jouw iPhone zien? Lees dan verder, want in dit bericht leg ik uit hoe je de roze kalender synchroniseert met IOS Calendar in 3 super eenvoudige stappen!

Stap 1. Agendainstellingen

Om te beginnen open je de instellingen van jouw iPhone. Scroll hier naar beneden toe en kies daarna in het submenu voor ‘Calendar’. Dit brengt je bij de instellingen van jouw iPhone agenda.

Stap 2. Account toevoegen

Vervolgens kies je in de instellingen van jouw agenda voor de optie ‘Accounts’. Dit brengt je bij een submenu waar je het type account kan toevoegen. Om de Roze Kalender toe te voegen kies je voor ‘Other’.

Stap 3. Abonneren

Je bent nu in de instellingen van het account dat je gaat toevoegen. Als je wilt, dan kan je in deze instellingen ook andere interessante externe agenda’s toevoegen. Om de Roze Kalender toe te voegen, kies je voor de optie ‘Add Subscribed Calendar‘. Hierdoor zal je een venster openen die vraagt naar de server. Vul hier de volgende URL in:

Nu weet je hoe je de Roze Kalender synchroniseert met de IOS Calendar en zal je nooit meer een LHBTI-moment missen!

iphone stap 3
iphone stap 3
stap3-1
iphone stap 1

Leave a comment