๐Ÿ’– HET.GROTE.MEIJT.FESTIVAL.LIVE! ๐Ÿ’–

Met een computer, pad, telefoon of zelfs je TV komt @meijt via een stream naar je toe! Samen met tech-partner Lightomatik streamen wij op 13 maart 2021 unieke performances, special guests en fantastische games voor thuis op de bank.

Met een fantastische cast met onder andere @mennodeboer @barrypaf, @missreggyb @pattypampam @tabitha020 @skylanyc @swildensbeer @michaell.devos @met.zonder.handen @theamazingsolange @divamayday en @itsdarlingpeter ๐ŸŽ‰

Djโ€™s Diva Mayday en Darling Peter draaien de beste muziek Onze castleden presenteren games zoals de Mashup Bingo, LipSync Reading, โ€˜Second Datesโ€™ en Het Rad van Fortuin. De cast begeleid de kijkers thuis door verhalen en activiteiten waarbij optredens, spelelementen en nieuwe ervaringen elkaar afwisselen.

Op zaterdag 13 maart 2021 van 20:00 to 22:30 online te streamen op elke gewenste locatie.

Ticketlink:ย 
www.meijtfestival.nl

LET OP: per ticket kan 1 persoon interactief deelnemen aan het event!

[CONCEPT CREATORS: @met.zonder.handen & @linoanerd ]
[ARTWORK: @linoanerd & @cyrieljacobs ]
[FOTOGRAFIE: @cyrieljacobs ]

Sponsoren:

Lifestyle app @ythewait_nl @prismacompositional, @tonyschcolonely_nl @jblaudio_nl @bibofashionofficial @easytoys @masterofthehouse @lightomatik, @stunnin.mag Sieraden van Maria after Eve en nog vele anderen.

Give-Aways by:

@meijt @tonyschcolonely_nl @jblaudio_nl @bibofashionofficial @easytoys Siedraden van Maria after Eve en nog vele anderen!

Leave a comment