Verzendkosten

Bestellingen die door de brievenbus passen, word verzonden via PostNL. Items die niet door de brievenbus passen (dit wordt altijd bij het product zelf vermeld) worden via pakketpost verzonden met PostNL Pakketservice. Verzendkosten in Nederland is standaard € 4,95. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat Meijt niet verantwoordelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte bestellingen door PostNL. Brievenbuspost kan niet in de gaten gehouden worden en is bij het verlaten van Meijt een verantwoordelijkheid van PostNL. Mocht je dit een te groot risico vinden wordt er aangeraden om je bestelling met de PostNL pakketservice te laten versturen, in dit geval krijg je een track & tracé code erbij waarmee je je bestelling kan volgen. De mogelijkheid tot het ontvangen van de bestelling kan een afwijkend adres worden opgegeven in het bestellingproces.


Retourneren

Retourneren kan, binnen 7 dagen, in de originele verpakking. De verzendkosten van het retour zenden komen voor rekening van de klant/geadresseerde. Na ontvangst van de retourzending zal Meijt het aankoopbedrag aan de klant terugstorten exclusief de verzendkosten. Wanneer u een klacht heeft, kunt u een email sturen naar info@meijt.nl. Voor een klacht omtrent een product wat u bij Meijt heeft gekocht, kunt u inloggen en via uw bestelgeschiedenis uw klacht bij ons indienen. U kunt binnen 2 werkdagen een reactie per e-mail verwachten. Uw klacht wordt door Meijt altijd serieus genomen. Wij zullen iedere klacht persoonlijk behandelen en u middels een door u gekozen medium (per telefoon of e-mail) op de hoogte houden.


Leveringsvoorwaarden

Als u uw bestelling heeft geplaatst, zal uw bestelling na de betaling zo snel mogelijk verstuurd worden. Houdt rekening met een ontvangst over 5 tot 7 werkdagen. Voordat de bestelling wordt verzonden vindt er in controle plaats op de juistheid van de gegevens en de staat van de producten die verzonden moeten worden. Wanneer producten niet meer op voorraad zijn wordt er contact opgenomen met de klant. Op verzoek van de klant wordt het betaalde bedrag teruggestort. De levertijd van onze artikelen is afhankelijk van de binnenkomst van de betaling. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen 2 werkdag verzonden worden. Overschrijding door Meijt van enige leveringstermijn verleent u niet het recht op schadevergoeding. Evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. Hierbij wordt de wettelijke leveringstermijn van 30 dagen in acht genomen. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Na de bestelling ontvangt de klant een mail ter bevestiging. Zodra Meijt het verschuldigde bedrag heeft ontvangen wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verzonden. Het pakket wordt, indien de geadresseerde niet thuis is bij één van de buren afgegeven. Indien de klant dit niet wenst, kan dit worden aangegeven tijdens het bestelproces.